Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Εταιρικές ειδήσεις OMRON αναγγέλλει το όραμα «διαμορφώνοντας μελλοντικού το 2030»
Εκδηλώσεις
Επικοινωνήστε μαζί μας
Επικοινωνήστε τώρα

OMRON αναγγέλλει το όραμα «διαμορφώνοντας μελλοντικού το 2030»

2022-04-19

Τελευταίες εταιρικές ειδήσεις για OMRON αναγγέλλει το όραμα «διαμορφώνοντας μελλοντικού το 2030»

Στόχος καθαρών πωλήσεων 930 δισεκατομμυρίων γιεν και λειτουργικών εσόδων 120 δισεκατομμυρίων γιεν στην 1η φάση (ΧΕ 2024)

Η OMRON ανακοίνωσε το νέο της μακροπρόθεσμο όραμα για το οικονομικό έτος 2030 και ένα τριετές μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης, με στόχο την ενίσχυση του ρυθμού και της έκτασης της παγκόσμιας βιώσιμης ανάπτυξης.Το όραμα επιδιώκει να λύσει πιο ποικίλα κοινωνικά ζητήματα μέσω των τεχνολογιών αισθητήρα & ελέγχου + σκέψης της OMRON.

Ονομάστηκε από τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της OMRON Yoshihito Yamada ωςΔιαμόρφωση του μέλλοντος έως το 2030 (SF2030)∆, the vision is an extension of the organization’s renowned corporate principles-based management philosophy that underscores OMRON's desire to shape a sustainable society by continuously creating social and corporate value from the integration of business growth and sustainability.

Από την ίδρυσή της το 1933, η OMRON έχει συμβάλει στη δημιουργία μιας καλύτερης κοινωνίας μέσω λύσεων βιομηχανικού αυτοματισμού, υγειονομικής περίθαλψης και κοινωνικών συστημάτων.Προβλέποντας ότι η επόμενη δεκαετία θα σηματοδοτήσει την έλευση της "αυτόνομης κοινωνίας" και θα αναπτύξει πολλά πιο διαφορετικά και πολύπλοκα κοινωνικά ζητήματα, SF2030 απαριθμεί τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να μεγιστοποιηθούν οι ανθρώπινες δυνατότητες μέσω τεχνολογιών αυτοματοποίησης προσανατολισμένων στον άνθρωπο.Αυτό περιλαμβάνει τη δημιουργία ισχυρότερων σχέσεων μεταξύ ανθρώπων και μηχανών, το οποίο είναι το κλειδί για να αναδειχθεί το καλύτερο στους ανθρώπους, βοηθώντας τους να λύσουν προβλήματα.Αυτό με τη σειρά του θα οδηγήσει την εταιρεία να δημιουργήσει νέες εταιρικές και κοινωνικές αξίες.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για OMRON αναγγέλλει το όραμα «διαμορφώνοντας μελλοντικού το 2030» 0

∆αν και καταφέραμε να ενισχύσουμε την κερδοφορία μας, την ικανότητά μας να ανταποκρινόμαστε στις αλλαγές,εφαρμογή της διαχείρισης της βιωσιμότητας και της εταιρικής μας αξίας μέσω ενισχυμένης εταιρικής διακυβέρνησης και διαχείρισης κινδύνωνΟ κ. Yamada συμπληρώνει ότι στοχεύουμε στη δημιουργία ισχυρής αυτόνομης ανάπτυξης και στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρικής διαχείρισης μας για να εξασφαλίσουμε βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

sf2030 fcard a en sol
 

Η μεταβατική περίοδος θα συνοδεύεται από διαταραχές στα κοινωνικά συστήματα που θα οφείλονται σε πολλούς παράγοντες, όπως η κλιματική αλλαγή, η γήρανση του πληθυσμού και η αυξανόμενη οικονομική ανισότητα μεταξύ των ατόμων.για να αναφέρουμε μόνο μερικάΤο σενάριο αυτό θα προκαλέσει νέα και πολύπλοκα κοινωνικά ζητήματα τα οποία θα απαιτούν νεότερες τεχνολογικές και βιώσιμες λύσεις.Θα δημιουργήσουμε περισσότερη κοινωνική αξία. ̇

Τα τρία κοινωνικά ζητήματα τα οποία η OMRON έχει προσδιορίσει ως σχετικά στο SF2030 είναι η ουδετερότητα άνθρακα, η υλοποίηση μιας ψηφιακής κοινωνίας και η επέκταση του υγιούς προσδόκιμου ζωής.

sf2030 fcard c en sol
 

Η εταιρεία στοχεύει να έχει καθαρές πωλήσεις 930,0 δισεκατομμυρίων γιεν και λειτουργικό έσοδο 120.0 δισεκατομμύρια γιεν σε τριετή μεσοπρόθεσμη βάση από το 2022 έως το 2024 στην 1η φάση του σχεδίου διαχείρισης SF2030 ακολουθώντας τις ακόλουθες επιχειρηματικές κατευθύνσεις για τα προσδιορισμένα κοινωνικά ζητήματα:

 

 • Βιομηχανική αυτοματοποίηση:Η επιχείρηση θα καταλύσει την πρόοδο της βιομηχανίας, προετοιμασμένη να υποστηρίξει μια βιώσιμη κοινωνία.Η OMRON θα επιδιώξει την κατασκευή ενός χώρου παραγωγής που θα διαμορφώνει ένα βιώσιμο μέλλον σε αρμονία με το παγκόσμιο περιβάλλον και την ικανοποίηση των εργαζομένων.
 • Υγεία:Η OMRON θα εντείνει την εστίασή της στην προληπτική και την απομακρυσμένη παρακολούθηση της υγειονομικής περίθαλψης, ενθαρρυνόμενη από την καλή πρόοδο των προσπαθειών της για τη μείωση των περιπτώσεων καρδιαγγειακών παθήσεων στο μηδέν,Συνεχίζοντας να υποστηρίζουμε τις οικιακές ιατρικές συσκευές και τη διαχείριση της υπέρτασης με βάση τα δεδομένα, για να διασφαλιστεί ευκολότερη πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη και υγιέστερη ζωή για τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.
 • Κοινωνικές λύσεις:Η OMRON θα συμβάλει στην αποτελεσματική χρήση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, συμβάλλοντας στη δημιουργία βιώσιμης ψηφιακής υποδομής για την υποστήριξη της αυτόνομης κοινωνίας.Η OMRON θα χρησιμοποιήσει την προηγμένη τεχνολογία ελέγχου της ενέργειας για τη συλλογή ενέργειας, διατήρηση και βελτιστοποίηση.
 • Τομέας λύσης συσκευής και ενότητας:Η OMRON θα συμβάλει στη διάδοση της νέας ενέργειας και της υψηλής ταχύτητας επικοινωνίας, επιτρέποντας τη δημιουργία πιο ανθεκτικών, προηγμένων και πιο αποδοτικών συσκευών.

 

Παράλληλα με τα οικονομικά ορόσημα, η εταιρεία έχει καταγράψει επίσης 10+1 μη οικονομικούς στόχους ως μέρος του στόχου διαχείρισης της.Η OMRON επιδιώκει να φέρει ισχυρούς μετασχηματισμούς στην εταιρική διαχείριση και τις οργανωτικές της ικανότητες.Παρακάτω παρουσιάζονται οι βασικές πρωτοβουλίες:

 

 • Μετακίνηση από την προοπτική του προϊόντος σε μια προοπτική ουσιαστικής αξίας:Μετατόπιση της προοπτικής της εταιρείας από την απλή δημιουργία αξίας που βασίζεται στην απόδοση και την ποιότητα στη δημιουργία ουσιαστικής αξίας για να βοηθήσει τους χρήστες να είναι μέρος της ανάπτυξης λύσεων.
 • Εξέλιξη των επιχειρηματικών μοντέλων:Η εταιρεία στοχεύει να επεκτείνει την έκταση των συνεργασιών της και τη δικτύωση με ομοϊδεαστές οργανισμούς και επιχειρηματικούς συνεργάτες για να βρει καλύτερες και νεότερες λύσεις.
 • Περισσότερη προσοχή στην "ποικιλομορφία και ένταξη":Η πεποίθηση ότι οι ανθρώπινοι πόροι αποτελούν το κλειδί για την επιτυχία της SF2030 απαιτεί επενδύσεις στην ανάπτυξη ταλέντων και την προώθηση μιας κοινωνικής και οργανωτικής κουλτούρας εργασίας.
 • Βελτίωση της ανθεκτικότητας της αλυσίδας εφοδιασμού:να συμβάλει στην αντιμετώπιση ταχείων αλλαγών στο επιχειρηματικό περιβάλλον, όπως φυσικές καταστροφές και γεωπολιτικούς κινδύνους, καθώς και στην αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων,βελτίωση της ανάπτυξης σχεδίου και της αποκεντρωμένης παραγωγής.
 • Ενίσχυση πρωτοβουλιών βιωσιμότητας:Για να επιτευχθεί ουδετερότητα άνθρακα, να μειωθεί ο περιβαλλοντικός αντίκτυπος με στόχους μείωσης των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου και να σεβαστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα σε παγκόσμια κλίμακα.Η OMRON θα βελτιώσει την ανταγωνιστική της θέση.
 • Επιτάχυνση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που βασίζονται σε δεδομένα μέσω της DX:να υποστηρίξει τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και να ενδυναμώσει τους εργαζόμενους με ένα ισχυρό, ασφαλές και προοδευτικό τρόπο εργασίας.

 

 

¢Με την SF2030, στόχος μας είναι να διαμορφώσουμε μια καλύτερη κοινωνία στην οποία οι άνθρωποι μπορούν πάντα να βασίζονται.Ο κ. Yamada.

Στείλτε το αίτημά σας απευθείας σε εμάς

Πολιτική απορρήτου Κίνα Καλή ποιότητα Βιομηχανική αυτοματοποίηση PLC Προμηθευτής. 2022-2024 plcautomate.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.